Hvordan laver jeg mine ting ?

 

Først tegner jeg delen i 3d tegne program.

Dernæst overføres skabelonen til min 3d printer , der ( hvis jeg har har instillet den rigtig ) printer delen ved at ligge lag på lag af tynde streger PLA* oven på hinanden.  Hvert lag er mellem 0.16 og 0.20 mm højt.

Ofte består et design af flere dele. 

Når alle delene er færdige , samler jeg dem med lim. 

Hvis der skal lys i, monteres lyskæden,  og efter jeg har tjekket at alt virker , pakkes det i pose med klistermærke. 

 

 

Alt er designet , printet og samlet af mig. Derfor kan der forekomme forskelligeheder fra gang til gang , for selvom skabelonen er den samme , er der altid forskelle, der kommer under printet, og når jeg samler dem. 

Jeg sætter en stor ære i at gøre det så godt som muligt så mine ting er præsentere sig på den bedst muligt måde, og jeg sælger kun noget jeg kan stå inde for. 

*Hvad er PLA ? 

"PLA (Polyacinsyre) er en biologisk nedbrydelig polymer, der produceres af mælkesyre, majs, sukker og andet miljøvenligt biomateriale.

Plastik -Nej tak mærke Vi støtter miljovenlig pakning mærke

Fejlprint og overskuds PLA, bruger jeg til små projekter , så der bliver så lidt spild som muligt, og jeg bruger altid genanverndt PLA. Pakning og forsendelse sker i genanvendt embalage, og overskuds embalage. 

 

 

In english 

First step is to draw the part in a 3D design program, I use 2 different.

Next step is to transfer the template to my 3D printer, and then (If I did set it right) will print the part by layering PLA* in layers of a hight at 0.16 and 0.20 mm.

When the parts are done and has cooled down, I trim the edges and assembles the parts with glue.

If the design is a lightbox, the fairy lights are glued them in place and everything is tested before I pack it in a nice clear bag with my sticker.

Everything is designed, printed and assembled by me, and as handmade there can be differences in the finished item. There are differences that accrue during the printing process, and when the parts are assembled.

I take great pride in my work and always do my very best so my art is presented in the best way possible, and I only sell items that I think is ok.

Prints that fail and surplus PLA, I try to use for different projects, so the waste will be at minimized, and I always use environment friendly PLA. Packing and shipment is in second hand boxes.

*What is PLA ?
Polylactic Acid (PLA) filament is a recyclable, natural thermoplastic polyester that is derived from renewable resources such as corn starch or sugar cane. The filament is biodegradable under certain conditions with high heat capacity and high mechanical strength.

Autisme autist bøger cold hawaii genbrug hanstholm julepynt klitmøller kudahl kunsthåndværk lgbt+

Lyskasser natlampe thisted thy vorupør vø surfer vanlife vestkysten, vesterhavet